24 January 2014

BARANG BAIK NAK LETGO MURAH


Assalammualikum.. hye

Lia ada nak letgo kasut jelly bunny dengan jeans.. kasut jelly bunny tue pernah pakai sekali jer.. tue pun x sampai 2 jam.. reasons sebab sempit :( bau candy pada kasut tue pun ada lagi.. condition memang 10/10..

  

nie lah kasutnya.. cantik lagi.. sayang sangat tak muat.. lia nak letgo murah2 jer.. rm25 termasuk postage.. tapi kalau betol2 nak boleh sms/whatsapp lia 0136104313 kita deal sampai jadi :)

lagi satu lia nak letgo jeans.. brand S&J.. saiz 29/30.. nie pun sama tak muat dah.. sebab dah gemookkk.. huhuhhu..sedihnya.. pakai x lbih 3 kali pun.. condition pun cantik lagi..


jeans nie memang design die macam tue.. macam koyak2 skit efek oldschoold.. sayangnya dengan seluar nie.. ada sesiapa nak tak?? lia nak letgo rm30 jer.. kalau ada sesiapa yang nak boleh contact lia k..

Contact no: 0136104313





♥♥ kalau sudi sila lah komen entry okeyh ♥♥

MIRACLE SLIMMING COFFEE HARGA TERLAJAK LARIS

salam dan hey semua....
Hari ini liya nak memperkenalkan salah satu produk slimming yang diperbuat dari KOPI.... merupakan salah satu produk keluaran IRICH RESOURCES yang sebelum ini telah meletup dengan produk PERLA COFFEE....

Miracle Slimming Coffee satu-satunya minuman pelangsingan berperisa kopi yang sedap dan dijamin berkesan dalam masa 7 hari tanpa perlu berdiet sakan


Menggunakan bahan-bahan yang berkualiti seperti berikut :
1) Garcinia Cambogia
Supplemen dari jenis herba yang dipasarkan sebagai agen penurunan berat badan kerana ia mengandungi kompaun bernama Hydroxycitric Acid (HA) yang membantu merawat obesiti.
Berat / Jar: 500gram
2) L-Carnitine
Fungsi utama dari carnitine di dalam tubuh adalah untuk mengatur oksidasi lemak (membakar lemak). Ia bertanggungjawab untuk mengankut lemak ke tungku pembakaran lemak dlam sel tubuh, yang disebut dengan mitokondria. Lemak tidak akan bisa dioksidasi jika lemak tidak dapat mencapai mitokondria, sekeras apapun anda melakukan senaman atau melakukan diet tegar.
3) Slim Herbs
Diformulasikan daripada beberapa herba terpilih yang dipercayai keberkesanannya
Herba ini mampu : 
ØMengawal selera makan selama beberapa jam lamanya
ØMendapat lebih tenaga untuk aktiviti fizikal
ØMengurangkan nafsu untuk makan
ØMenaikkan kadar metabolisme dan pembakaran kalori
ØMenurunkan berat badan dengan berkesan dan terkawal
ØMembakar lemak badan dengan pantas
ØMengawal berat badan dengan mudah
Kebaikan Garcinia Cambogia;
ØBerkesan mengurangkan berat badan
ØMenghalang pembentukan lemak
ØMengurangkan kolestrol
ØMenambahkan tenaga
ØMerawat masalah kemurungan, susah tidur
Cara Mengamalkan : 
~Ambil  2scoop sehari 30minit sebelum sarapan pagi
~Campurkan dengan secawan air suam 
~Banyakkan minum air putih utk proses detokfikasi yang cepat



uolls boleh kurus dengan hanya minum kopi sahaja tanpa rasa perlu diet...untuk mendapatkan kesan yang lebih cepat uolls perlulah membuat senaman yang sihat!!
kadang-kadang citarasa manusia ni berbeza...ada yang nak slim hanya dengan berlapar...pakai bekong or berpuasa tapi itu semua menyiksa diri jer la...shida syorkan uolls minum la kopi ni...sambil kurus sambil sihat!
MIRACLE SLIMMING COFFEE
RM90(SM) / RM100 (SS)
free postage



SEKIRANYA BERMINAT BOLEH ORDER
013-6104313


♥♥ kalau sudi sila lah komen entry okeyh ♥♥

23 January 2014

PERLA COFFEE HARGA SESAK NAFAS !!


Assalamualaikum..

Produk terbaru di blog ini..

Tadaaa....!!    PERLA COFFEE in the house...

Berita baik untuk semua peminat kopi pracampuran... 

Menikmati Kopi sambil dapat mencantikkan kulit...

Tengok kat kotak tu... Putih ... Gebu... Berseri...

Semua orang nak jadi cantik kan... tapi nak cantik kenalah rajin... makan apa pun kena istiqomah... jangan makan sekotak je nak cantik... 

Tapi ada juga testimoni yang mendapat kesan seawal 2 minggu... itu semua terpulang pada individu..

 Pengasas PERLA COFFEE




Antara kebaikan Perla Coffee 
✿ Melembut dan menghaluskan tekstur kulit.
✿ Kulit kelihatan lebih gebu, bersinar dan sempurna tanpa cela (flawless)
✿ Meningkatkan kecerahan warna kulit dengan ketara dalam masa 1- 2 minggu.
✿ Memulihkan kulit berparut dan bermasalah
✿ Menjadikan kulit lebih anjal serta lembap.
Mengurangkan kedutan dan garis halus
✿ Mengecilkan liang pori
✿ Meningkatkan sistem imunisasi badan.
✿ Mengatasi masalh jerawat dan jeragat.

Bahan- bahan utama dalam Perla Coffee.
✿ Serbuk Mutiara,
✿ Glutathione  
✿ Asid Hyaluronik
Kenapa & bagaimana serbuk mutiara bertindak?
- Mudah diserap oleh kulit & badan
- Mengandungi bahan pelembap semulajadi, protein, vitamin B kompleks, polisakarida & sedozen mineral-Kandungan yang paling bermanfaat: 20-22 jenis asid amino, termasuk 10 EAA (bahan pembinaan utama organisma hidup)
- Asid amino: fungsi spesifik. Kekurangan mengakibatkan kulit kelihatan kasar, kekurangan nutrien, tua & berkedut






Harga PERLA COFFEE : 1 kotak RM55(sem) RM65(ss)
                                          3 kotak RM150(sem) RM160(ss)
*harga sudah termasuk kos penghantaran

Berminat?? WHATSAPP/SMS ke 013-6104313
anytime 24/7 :)





♥♥ kalau sudi sila lah komen entry okeyh ♥♥

02 November 2013

Terima Kasih YOU



Khas untuk u. :





♥♥ kalau sudi sila lah komen entry okeyh ♥♥

12 July 2013

Cinta Ala Hantu



         Aku tertarik dengan dialog yang aku ambil dari filem 99 Kali Rindu .. Memang ada benarnya dan rasa lucu pun ada... Mungkin ramai yang mempunyai kesimpulan makna cinta itu sendiri. Setiap insan yang hidup di dunia ini ingin dicintai dan mencintai. Aku sendiri pun tak terlepas dari rasa cinta. Ianya anugerah yang dikurniakan oleh Allah untuk mengisi kekosongan dalam jiwa kita... Benar apa yang diperkatakan dalam satu babak Filem 99 Kali Rindu yang mana apabila Allah rindukan kita, Dia akan mengirimkan malaikat Jibrail dan dititipkan bersama dengan ujian... Kenapa? Kerana Allah rindukan rintihan kita dan tangisan kita bila mana kita alpa akan-Nya lalu kepada Dia lah kita memohon pertolongan...Maha Suci Allah... Sama-sama kita renungkan cinta di bawah ini...

  • Cinta ala sundal bolong : Depan manis belakang bohong
  • Cinta ala pocong : Selalu melompat dari satu hati ke hati yang lain
  • Cinta ala toyol : Ada wang kita disayang, tak ada wang kita ditendang , sayang pun melayang
  • Cinta ala pontianak : tak tahu bila nikahnya tahu-tahu dah dapat anak




♥♥ kalau sudi sila lah komen entry okeyh ♥♥

05 July 2013

HAPPY BIRHTDAY !!




Everyone hope for the best in life. May you get everything you hoped on your Birthday and make your birthday a big day for you. For me, you are a strongest, loveliest, happiest and sweetest person of the world. I loved you and will love you forever. So here is my wish for your birthday: May this beautiful day comes with lot of happiness and give an awesome touch to your life. Wish you a very special birthday. :) 


Sorry sebab tak dapat celebrate birthday u dengan meriah.. hadiah pun i tak bagi kan.. ini jer yang i mampu bagi untuk menceriakan hari u.. next year kita celebrate meriah-meriah ok.. ^_^


♥♥ kalau sudi sila lah komen entry okeyh ♥♥

15 June 2013

Suprise for him







Kek rainbow pelangi yang luarannya nampak menarik tapi dalamannya tiada siapa tahu.. cewaahhh ayat.. hehee.. actually nie first time try buat kek pelangi nie.. itu pun lepas dah banyak kali tertangguh.. mula-mula rasa nak buat kek nie untuk besday kawan.. tapi sebab malas and busy tak jadi nak buat.. lepas tue nak try buat untuk makan-makan tapi tak jadi jugak.. sebab apa ? sebab malas jugak.. hehehe

Then pada 3hb Jun yang lepas, aku gagah kan lah jugak diri nie nak buat kek yang berlapis2 nie.. Mencabar sangat ok nak buat.. start buat pukul 10 malam pkul 2 pagi baru siap.. itu pun siap bakar jer belum siap hias lagi.. hiasnya aku  buat keesokkan harinya.. 

Plan asal nak buat kek nie sebab nak suprise encik cinta. sebabnya si dia cakap aku nie selalu buat kek tapi tak pernah bagi dia rasa.. then disebabkan itu jugaklah aku gagahkan diri pergi cari barang and buatkan kek nie khas untuk si dia.. alaaa2 suweet gitu.. hehehe

Dengan kelengkapan yang terhad akhirnya berjaya gak aku siapkan kek nie dengan comotnya tapi penuh kasih sayang.. kalau makan pun rasa sangat manis sebabnya terlampau banyak kasih sayang.. wahhh gitu.. ehehe..

Si dia komen kek manis sangat.. tapi sedap kalau makan bila sejuk.. so lepas nie sila-sila lah kurangkan gula tue yer cik adlia.. :) ok lepas nie nak plan benda lain pulak untuk bulan 7 nie.. another suprise for him <3 p="">




♥♥ kalau sudi sila lah komen entry okeyh ♥♥

20 February 2013

APA ITU SHAKLEE??


Ada apa dengan ESP Shaklee sehinggakan semua pelanggan mendambakannya?

Jika anda adalah seseorang yang amat mementingkan kecantikan, kesihatan dan ingin kekal bertenaga sepanjang hari, ESP Shaklee adalah jawapan yang anda cari-cari selama ini.

Ini kerana ESP SHAKLEE ADALAH HOT SELLING / BEST SELLER/ POPULAR PRODUCT/ ON DEMAND dlm Shaklee!! Mengapa, kenapa, bagaimana akan terjawab apabila anda membaca post ini sepenuhnya. Bacalah dengan teliti berkenaan faedah dan kebaikan Energizing Soy Protein ini.


1. Apa itu ESP?

2. ESP dengan Alfalfa mana paling bagus untuk susu ibu?

3. Berapa harga ESP?

4. Berapa lama tahan harga satu canister ESP?

5. Siapa yang tidak boleh ambil ESP?

6. Apa rasa ESP?

7. Jika order hari ni, bila boleh terima?

8. Jika dah amik alfalfa masih perlu ESP ke?

9. Apa kebaikkan lain ESP?

10. Bagaimana nak order ESP?


1. Apa itu ESP?
Ia adalah protein soya yang berkuliti tinggi. Didatangkan dalam canister dan berbentuk serbuk. ESP boleh dibancuh dengan minuman kegemaran seperti milo, horlick, susu atau buah yang dikisar bersama. ESP baik dibancuh dengan air sejuk atau suam demi memelihara protein supaya tidak termusnah pada suhu tinggi.

2. ESP dengan Alfalfa mana bagus untuk susu ibu? 
Protein membantu pembentukan sel dan merupakan kandungan yang penting dalam susu ibu. Alfalfa juga mengandungi protein tapi dalam kuantiti yang sedikit. Kedua-duanya bagus untuk ibu dan kesannya adalah mengikut individu masing-masing. Juga ikut budget. Alfalfa lebih murah berbanding ESP. Yang penting, kekerapan penyusuan harus setiap 3-4 jam dan sehingga payudara dikosongkan, barulah peningkatan susu berkesan.

3. Berapa harga ESP?
Harga ESP bagi semenanjung ialah RM150 manakala bagi Sabah Sarawak ialah RM155.
(Sila hubungi saya utk mendapatkan harga istimewa).

4. Berapa lama tahan harga satu canister ESP? 
Dengan pengambilan 3 sudu sehari, ESP boleh bertahan sehingga 2 bulan.

5. Siapa yang tidak boleh ambil ESP? Siapa yg boleh mengambil ESP?
Hanya individu yang mempunyai masalah buah pinggang dan kesukaran memproses protein tidak digalakkan.

Sesuai untuk semua:

1. Ibu-ibu yang sibuk: ESP membantu memberi tenaga berpanjangan, badan lebih sihat dan cergas.

2. Wanita yang ingin menguruskan badan: Hanya bancuhan ESP dengan minuman kegemaran pada setiap pagi, memberi rasa kenyang yang lebih lama.. no more heavy breakfast.

3. Ibu-ibu yang menyusu: Membantu membanyakkan dan mengekalkan supply susu disamping pengambilan air yang cukup dan proses pengepaman yang konsisten.

4. Pesakit kencing manis: mempunyai indeks glisemik yang rendah, melambatkan penyerapan glukosa dalam darah dan mengawal paras glukosa.

5. Wanita yang mementingkan penjagaan kulit muka: Membantu menghilangkan parut jerawat di muka, menjadikan kulit muka halus, gebu dan berseri..WOW! dan lelaki, wanita, tua, muda, ibu mengandung, ibu menyusu, pesakit diabetes, selepas pembedahan, kesuburan, kecantikan, ibu berpantang, yg berdiet, nk tambah tenaga…anda, sy, kamu dan dia yg sihat dan ingin kekal sihat..InshaAllah.
 

6. Apa rasa ESP? 
ESP Shaklee berperasa mild soya. Sekiranya anda tidak mnyukai rasa soya, ada pelbagai resepi lain ESP yg boleh dicuba: 
  1. ESP + Air suam
  2. ESP+ Fresh Milk
  3. ESP + Fresh Milk + kurma (rendam kurma dalam susu..after few hours..blend/shake it and mix with 1 sudu ESP..bukan sahaja bertenaga..boost milk production malah energized)
  4. ESP + SusuAnmum
  5. ESP + Performance Drink Shaklee + MealShake Shaklee
  6. ESP + Nesvita 3in1
  7. ESP + jus twister tropicana ESP
  8. ESP + Ribena
  9. ESP + any fruit juice ( tembikai, epal, lobak putih,peria,pegaga)
  10. ESP + Milo/Horlicks
  11. ESP + sirap bandung

7. Jika saya order hari ini, bila saya boleh terima?
InshaAllah penghantaran mengambil masa 1-4 hari bekerja bergantung kpd kawasan.

8. Jika dah amik alfalfa masih perlu protein ke? 
Boleh mengambil kedua-duanya jika berkemampuan. Alfalfa dan protein mengandungi banyak kebaikkan lain lagi yang berbeza.

9. Apakah kebaikan lain ESP?
  • Membantu pembentukan sel baru.
  • Baik untuk individu yang dalam proses pemulihan selepas pembedahan
  • Bagus untuk kesihatan dan kecantikan kulit dan rambut.
  • Membantu pembinaan tubuh kanak-kanak jadi boleh share dengan anak yang setahun ke atas dan seisi keluarga.
  • Memberi rasa kenyang bagi individu yang dalam proses mengurangkan berat badan.

TAHUKAH ANDA? 25% daripada BADAN dibina daripada PROTEIN…Contohnya seperti kuku, kulit, otot-otot adalah berasal daripada protein…Percaya atau tidak, itulah kenyataannya…

Saya ringkaskan macam ni….Struktur dalam badan manusia dibina daripada susunan di bawah…

SEL ——> TISU ——–> ORGAN ———> SISTEMStruktur badan kita terdiri daripada SEL…Kemudian sel-sel akan membentuk tisu-tisu, seterusnya tisu-tisu akan membentuk organ dan organ-organ akan membentuk sistem…Dan….disebabkan itu, badan kita SANGAT memerlukan PROTEIN…Nak tahu kenapa?? Sebabnya PROTEIN adalah makanan utama sel…SEL yang sihat dapat menghasilkan tubuh badan yang sihat….. Sebab tu setiap hari, anda makan lauk-lauk yang mengandungi sumber protein bukan??Seperti ayam, daging, telur, ikan, kekacang dan banyak lagi….TAPI…TAHUKAH ANDA yang PROTEIN sangat MUDAH TERMUSNAH apabila dikenakan SUHU yang TINGGI…Contohnya anda goreng ikan…Berapa banyak PROTEIN yang tinggal??Anda tak tahu kan??JADI…..Apa kata anda ambil ESP sumber PROTEIN yang lebih berkualiti….Dan semestinya ESP mematuhi kriteria pemilihan soya yang selamat….Dan yang paling penting, ESP Sentiasa SELAMAT, sentiasa BERKESAN dan sentiasa MESRA ALAM…RAMAI YANG DAH RASA KEBAIKAN DAN BETAPA BESTNYA ESP SELEPAS AMBIL SECARA KONSISTEN SELAMA 3-4 MINGGU ….Depa kata kulit makin licin la, kulit makin lembut, parut jerawat makin pudar, rambut dah kurang gugur….susu makin banyak…dan macam-macam lagi…
 

10. Bagaimana nak order ESP?
Anda cuma perlu hubungi saya dan saya akan uruskan pesanan anda dengan kadar segera.


Sebarang maklumat lanjut atau tempahan, sila hubungi saya:

Fb: Noor Adlia Syuhada

Email: adliasyuhada@yahoo.com

Kawasan COD: Melaka, UTEM



♥♥ kalau sudi sila lah komen entry okeyh ♥♥

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...